Img 27

Service & Sales Medewerker 32-40 uur

Con Amore – Amsterdam   

Ter versterking van ons team zoeken wij een vrolijke, empathische en flexibele service- en sales topper die energie haalt uit mensen helpen. Je hebt analytisch vermogen, je bent communicatief sterk en kunt goed oplossingsgericht denken. Je staat klanten en potentiële klanten behulpzaam, vriendelijk en vrolijk te woord – met als doel: om ze tevreden en met een lach te laten ophangen.

De voordelen van werken bij Con Amore: 

Over Con Amore
Con Amore, een familiebedrijf opgericht in 2010, is een gespecialiseerd opleidingsinstituut dat bijdraagt aan de nieuwe generatie zorgprofessionals. Met onze (online) geaccrediteerde opleidingen Holistische Basiskennis, Medische Basiskennis, Psychosociale Basiskennis en nascholingen, bieden we een stevige fundering aan kennis voor toekomstige en werkende gezondheidsprofessionals. Onze doelgroep: therapeuten, coaches, paramedische zorgprofessionals en iedereen die op zoek is naar een (holistische/medische/psychosociale) omscholing.   Con Amore heeft als missie: een bijdrage leveren aan een gezondheidszorg waarbij complementaire (ook wel bekend als de alternatieve zorg; denk hierbij aan therapeuten en coaches) en reguliere geneeskunde (eerstelijnszorg: huisartsen, doktoren, specialisten) intensief en op gelijke voet samenwerken. Wij doen dit door zorgprofessionals in hun kracht te zetten middels een hoogwaardige, geaccrediteerde opleiding, waarin we wetenschappelijke kennis combineren met een holistisch mensbeeld.     

Hoe ziet een werkdag eruit? 
Je start je dag vanuit huis of op kantoor. De telefoon gaat, met een glimlach neem je op. Het is een vrouw die overweegt om te kiezen voor onze opleiding Psychosociale Basiskennis maar heeft nog een paar vragen. Je staat haar zo vriendelijk en goed mogelijk te woord en geeft antwoord op haar vragen, zoals; “Wanneer start de opleiding?”, tot “Kan ik in delen betalen?” en “Ik ben al een keer eerder met een soortgelijk opleiding gestart, kan ik niet beter de versnelde versie volgen?”. Na een fijn en verhelderend telefoongesprek met deze vrouw, die graag in de toekomst kindercoach wil worden, wens je de vrouw een fijne dag en hang je met een glimlach weer op. Vervolgens werk je wat vragen per mail weg en sta je mensen via de chat te woord, tot de telefoon gaat en je een volgende potentiële klant vrolijk te woord kan staan.          

Wat bieden we jou? 

Wat verwachten we? 

Meer weten of direct solliciteren?  Ben je geïnteresseerd in deze vacature stuur dan je CV en motivatie naar sylvester@conamore.com. Indien jouw wensen en competenties aansluiten bij de wensen van deze vacature, dan zullen wij per e-mail zo snel als mogelijk contact met je opnemen. Reageren kan t/m 26 maart.