Img 27

Docent Medische basiskennis bij Con Amore

We zijn bij Con Amore op zoek naar een arts met een passie voor lesgeven en affiniteit met de alternatieve geneeskunde, die een opleiding medische basiskennis wil doceren.

Wie zijn wij?

In 2010 start Con Amore met de eerste opleiding Medische Basis Kennis (MBK). Met jarenlange ervaring in zowel de reguliere als de alternatieve geneeskunde (sinds 1981!), voelen we ons zeer verbonden met complementaire therapeuten. Daarom hebben we een opleiding ontwikkeld, die de therapeuten naast het bijbrengen van medische basiskennis, ook inzichten geeft over hoe deze kennis is te vertalen naar de eigen praktijk. Daarnaast leren ze hoe er samengewerkt kan worden met de reguliere behandelaars en worden ze zich bewust van hun eigen mogelijkheden en beperkingen. Kortom: een aanvullende kennisopleiding die een verrijking is voor de professioneel werkende therapeut en erkend wordt door accreditatie-instellingen en zorgverzekeraars.

De opleiding in een notendop

De opleiding MBK-Pro bestaat uit twaalf lesdagen, verdeeld over 1 studiejaar. Bij elke lesdag hoort een set met studievragen, die de studenten thuis voorbereiden. Tijdens de les kunnen de studenten met hun vragen terecht bij onze ervaren docenten: stuk voor stuk gepassioneerde artsen die betrokken zijn bij het complementaire veld. De thuis bestudeerde onderwerpen worden tijdens de les tot leven gebracht door middel van interactieve werkvormen. Aan het eind van de lesdag worden de onderwerpen getoetst aan de hand van een korte kennistoets. Neem voor meer informatie ook eens een kijk je op onze website: www.conamore.com 

Wat ga jij doen? 

Vereiste werkervaring, vaardigheden en opleiding 

Je beschikt over: 

Meer weten of direct solliciteren? 

Bel ons op 085 401 93 68 of stuur je CV op naar: info@conamore.com