Img 27
Mbk icon

Gratis proefles Con Amore lesconcept

Ontdek nu de kwaliteit en het plezier van studeren bij Con Amore door middel van een gratis proefles!

  • Maak kennis met Con Amore

    Na inschrijving voor de proefles krijg je toegang tot twee presentaties. Één daarvan is een korte introductie met Con Amore en haar lesconcept en de ander geeft je een kijkje in de lesdag. 

  • Ontdek de online leeromgeving

    Ook krijg je toegang tot onze vernieuwende online leeromgeving. Hier staan een aantal studievragen voor je klaar, zodat je kennis kunt maken met het systeem. Na het beantwoorden van de vragen kun je je kennis toetsen met een voorbeeldtoets. 

Reserveer alvast een plekje in een van de klassen

Hoe eerder je je inschrijft voor de opleiding Medische Basiskennis of Psychosociale Basiskennis, hoe groter de kans dat er nog plek is op een locatie bij jou in de buurt. Daarnaast krijg je meteen een inlogcode voor onze online leeromgeving en kun je gelijk beginnen met thuisstudie. Zo verlaag je de studiebelasting per week.

Met het oog op de voorbereiding van de eerste lesdag adviseren we je uiterlijk een maand voor de start van de opleiding in te schrijven. Begint de opleiding die je op het oog hebt over minder dan een maand? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 085 401 93 68

Op zoek naar Psychosociale Basiskennis? Klik dan hier.

Op zoek naar Medische Basiskennis? Klik dan hier.

Foto support

Verder nog vragen?

Bel ons gerust met welke vraag dan ook. Van 9:00 tot 15:00 staat er altijd iemand voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

085 401 9368 - info@conamore.com