Img 27
Schildklier

Nascholing over de Schildklier, problemen voorkómen

Een praktijkgerichte nascholing, (geschikt voor (oud)studenten MBK én PSBK), waarbij wetenschappelijke kennis wordt verrijkt met complementaire inzichten. Ontdek nu de kwaliteit en het plezier van studeren bij Con Amore!

 • Steeds meer mensen tegenwoordig krijgen te maken met schildklier problemen. Te snel, te traag, auto-immuunziektes aan de schildklier.

  Wat doet dit orgaan eigenlijk? Wat doet het schildklierhormoon? Waarom krijgen steeds meer mensen daar tegenwoordig last van? Hoe meet je wat er aan de hand is met de schildklier?

  Op deze en nog meer vragen krijg je antwoord op deze dag. 

Docent

Vera van randwijck 2020

Vera van Randwijck

Vera van Randwijck heeft voeding gestudeerd aan de Universiteit van Wageningen. Daarna heeft ze de Pabo gehaald en mede een eigen school opgericht in Soest.

In 2011 is ze haar eigen praktijk voedingsadvies gestart. Ze heeft de opleiding tot orthomoleculair therapeut afgerond bij Ortho Linea en daarna ook de opleiding tot darmtherapeut. Sinds 2013 geeft ze les aan professionals over de basisprincipes van voeding en supplementen. Ook geeft ze les over de overgang, voeding en darmmicrobioom, supplementen, de vrouwelijke hormonen en voeding in relatie tot hart- en vaatziekten.

Ze is een inspirerende docent met veel kennis van zaken die ze graag deelt. Tijdens de les nodigt ze uit om vragen te stellen die uit je praktijk om zo de les goed aan te laten sluiten op de individuele behoefte en de eigen ervaringen.

Inhoud Lesdag:

Tijdens deze lesdag krijg je uitgelegd hoe de schildklier werkt. Wat is z’n functie, welke hormonen produceert hij, waarvoor zijn die hormonen en waar is de schildklier gevoelig voor? Wat gebeurt er als de schildklier niet meer goed werkt en hoe komt dat dan?

Hoe kun je eventuele schildklier problematiek voor zijn? Wat is daar voor nodig? Deze vragen worden uitgebreid behandeld in deze dag.

Bijzondere aandacht wordt besteed aan:

 • De werking van de schildklierhormonen.
 • Symptomen van een ontregelde schildklier
 • Bloedwaarden van een normale en een ontregelde schildklier
 • Rode vlaggen van schildklierproblematiek
 • Auto-immuunziektes van de schildklier
 • Voorkómen van schildklier disfunctie


Heb je deze nascholing al gevolgd of ben je opzoek naar iets anders? Wij bieden o.a. ook de volgende nascholingen aan:

Blijf up-to-date

Het up-to-date blijven van de laatste kennis is voor zorgprofessionals een must! Wij zien nascholing liever niet als verplichting maar als een leerzame dag vol waardevolle inzichten en een moment voor (her)ontmoeting met therapeuten/kennissen/vrienden. Verrijk je kennis en blijf up-to-date middels onze interessante nascholingen.

Brede visie op geneeskunde

Ook de holistische en complementaire visie op ziektebeelden en behandelingen komt bij onze opleidingen aan bod. Daarnaast kun je op lesdagen interessante inzichten en behandelmogelijkheden uitwisselen met medecursisten uit diverse disciplines.

Voorbereiding

Om je voor te bereiden krijg je toegang tot de online leeromgeving met de studievragen. Thuisstudie is een belangrijk onderdeel van ons studieconcept. Daarom hebben we er een uniek en effectief systeem voor ontworpen. Thuis werk je in je eigen tempo aan speciaal geselecteerde studievragen. Daarbij worden je antwoorden en voortgang automatisch bijgehouden in je persoonlijke online leeromgeving. Zo verschijn je altijd goed voorbereid in de les.

In onze online leeromgeving maak je studievragen (of heb je al gemaakt tijdens de opleiding) ter voorbereiding op de lesdag.

Img03a
€ 160,-

Betalen in termijnen zonder extra kosten.
Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Data & locaties
Foto support

Verder nog vragen?

Bel ons gerust met welke vraag dan ook. Van 9:00 tot 15:00 staat er altijd iemand voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

085 401 9368 - info@conamore.com