Img 27
Bloed 2

Nascholing over Bloedwaarden lezen

Een praktijkgerichte online nascholing, (geschikt voor (oud)studenten MBK én PsBK), waarbij wetenschappelijke kennis wordt verrijkt met complementaire inzichten. 

 • Wat kun je verwachten? 
  Op deze dag krijg je de achtergrond van de meest gangbare bloedwaarde-metingen te horen. Waarom worden die waarden in het bloed gemeten? Wat zeggen de waarden eigenlijk? Wat zijn de normaalwaarden? Waar moet je op letten bij het lezen van de bloedwaarden? Waar kun je als therapeut extra op letten?

  Je weet aan het eind van de dag antwoord te geven op deze vragen. Je weet je patiënt bij te staan in het lezen van z’n eigen bloedwaarden. Je kunt uitleggen waarom bepaalde waarden worden gemeten en hoe bepaalde verbanden tussen metingen bestaan.


  Als gevolg van deze kennis kun je ook bepaalde onderzoeken aanbevelen aan jouw client om te laten doen bij de huisarts, altijd in samenspraak met de huisarts.  


  Aan de hand van casuïstiek en je eigen inbreng zullen de stof toegankelijker maken en helpen met het in praktijk brengen van de geleerde stof. Je krijgt handvatten om je patiënt/client te helpen met het interpreteren van de bloedwaarden en je krijgt zicht op voorlopers van ziektebeelden. 


  Bijzondere aandacht wordt besteed aan:
  Ontstekingswaarden
  IJzerwaarden
  Cholesterolwaarden
  Bloedsuiker
  Schildklier metingen
  Lever- en nierwaarden
  Bloeddruk
  BMI  Scroll naar beneden voor meer informatie...

Docent

Vera van randwijck 2020

Vera van Randwijck

Vera van Randwijck heeft voeding gestudeerd aan de Universiteit van Wageningen. Daarna heeft ze de Pabo gehaald en mede een eigen school opgericht in Soest.

In 2011 is ze haar eigen praktijk voedingsadvies gestart. Ze heeft de opleiding tot orthomoleculair therapeut afgerond bij Ortho Linea en daarna ook de opleiding tot darmtherapeut. Sinds 2013 geeft ze les aan professionals over de basisprincipes van voeding en supplementen. Ook geeft ze les over de overgang, voeding en darmmicrobioom, supplementen, de vrouwelijke hormonen en voeding in relatie tot hart- en vaatziekten.

Ze is een inspirerende docent met veel kennis van zaken die ze graag deelt. Tijdens de les nodigt ze uit om vragen te stellen die uit je praktijk om zo de les goed aan te laten sluiten op de individuele behoefte en de eigen ervaringen.

Blijf up-to-date

Het up-to-date blijven van de laatste kennis is voor zorgprofessionals een must! Wij zien nascholing liever niet als verplichting maar als een leerzame dag vol waardevolle inzichten en een moment voor (her)ontmoeting met therapeuten/kennissen/vrienden. Verrijk je kennis en blijf up-to-date middels onze interessante nascholingen.

Brede visie op geneeskunde

Ook de holistische en complementaire visie op ziektebeelden en behandelingen komt bij onze opleidingen aan bod. Daarnaast kun je op lesdagen interessante inzichten en behandelmogelijkheden uitwisselen met medecursisten uit diverse disciplines.

Voorbereiding

Om je voor te bereiden krijg je toegang tot de online leeromgeving met de studievragen. Thuisstudie is een belangrijk onderdeel van ons studieconcept. Daarom hebben we er een uniek en effectief systeem voor ontworpen. Thuis werk je in je eigen tempo aan speciaal geselecteerde studievragen. Daarbij worden je antwoorden en voortgang automatisch bijgehouden in je persoonlijke online leeromgeving. Zo verschijn je altijd goed voorbereid in de les.

In onze online leeromgeving maak je studievragen (of heb je al gemaakt tijdens de opleiding) ter voorbereiding op de lesdag.

Img03a
€ 160,-

Betalen in termijnen zonder extra kosten.
Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Data & locaties
Foto support

Verder nog vragen?

Bel ons gerust met welke vraag dan ook. Van 9:00 tot 15:00 staat er altijd iemand voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

085 401 9368 - info@conamore.com