Img 27
Location schermafbeelding 2017 08 31 om 15.02.45

Holistische Basis: Medische & Psychosociale Basiskennis voor zorgprofessionals  

In dit traject volg je de Medische én Psychosociale Basiskennis in één traject. Je leert je hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt, hoe de verschillende organen werken en hoe bepaalde ziektes behandeld worden. Daarnaast leer je hoe de geest werkt en hoe die het lichaam beïnvloedt. 

 • Behaal 2 diploma's in 1,5 jaar
  Dankzij de overzichtelijke thuisstudie in onze online leeromgeving, bereid je iedere praktijkgerichte lesdag effectief voor. De klassikale lessen vinden elke 3 weken plaats op locaties door heel Nederland. Na 19 lesdagen heb je dan 2 diploma's op zak.

 • Studeren op eigen tempo
  Bij Con Amore denken we graag met je mee. We kunnen je studietraject zo inrichten dat het aansluit op jouw wensen en tempo. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vul in 5 stappen onze studieplanner in en ontvang een vrijblijvend voorstel van onze studiecoaches.

 • Ben jij onderweg om therapeut te worden?

  Wij hebben een A tot Z gids samengesteld om antwoord te geven op vragen van beginnende therapeuten. Want met alle afkortingen, beroepsgroepen en opleidingen, vind je al snel door de bomen het bos niet meer. Download de gids hier.


  Scroll naar beneden voor meer informatie...


 • Accreditaties door
 • CPION
 • SNRO MBK


Binnen 18 lesdagen 2 erkende diploma's

De Holistische Basis: MPsBK opleiding bestaat uit 18 lesdagen verdeelt over 1,5 jaar. Bij elke lesdag hoort een set met studievragen, waar je in je eigen tempo aan werkt in onze online leeromgeving. Tijdens de les kun je met je vragen terecht bij onze ervaren docenten: stuk voor stuk gepassioneerde artsen & psychologen die betrokken zijn bij het complementaire veld. De thuis bestudeerde onderwerpen worden tijdens de les tot leven gebracht door middel van interactieve werkvormen. Aan het eind van de lesdag worden de onderwerpen getoetst aan de hand van een korte kennistoets. Na afronding van de opleiding heb je recht op een door CPION / SNRO / V&V geaccrediteerd diploma, erkend door zorgverzekeraars. 
Onze online leeromgeving maakt thuisstudie makkelijker

Img03a

Thuisstudie is een erg belangrijk onderdeel van onze combinatie opleiding. Daarom hebben we er een uniek en effectief studieconcept voor ontworpen. Thuis werk je in je eigen tempo aan speciaal geselecteerde studievragen. Daarbij worden je antwoorden en voortgang automatisch bijgehouden in je persoonlijke online leeromgeving. Als het nodig is, sturen we je huiswerkherinneringen. Zo verschijn je altijd goed voorbereid in de les.

Volg de opleiding Holistische basis waar en wanneer je wilt

We hebben opleidingslocaties in negen steden en de lessen vinden plaats op verschillende dagen.

Img lessons map

Hoe schrijf ik me in?

Je schrijft eerst in voor een MBK of een PSBK opleiding via onze website. Daarna neem je contact op met onze service afdeling om een tweede opleiding toe te voegen aan je account. Je kan een maattraject samenstellen. Daarna passen wij de prijs van de factuur(en) voor je aan in je Con Amore betaalomgeving. 

Hoe eerder je je inschrijft voor de Holistische opleiding, hoe groter de kans dat er nog plek is op een locatie bij jou in de buurt. Daarnaast krijg je meteen een inlogcode voor onze online leeromgeving en kun je gelijk beginnen met thuisstudie. Zo verlaag je de studiebelasting per week. Met oog op de voorbereiding van de eerste lesdag adviseren we je uiterlijk een maand voor de start van de opleiding in te schrijven. Begint de opleiding die je op het oog hebt over minder dan een maand? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 085 401 93 68

 • Opleidingen ontwikkeld door ervaren 
reguliere en complementaire artsen en psychologen
 • Studiebelasting: 
80 ECTS - 2270 SBU - 192 V&V punten
 • Uniek studieconcept met een gemiddeld slagingspercentage 
van 99%
 • Vrijstelling 6 lessen en 800 euro korting!
 • Volg beide opleidingen in je eigen tempo, naast elkaar of achter elkaar
€ 3.190,-

Betalen in termijnen zonder extra kosten.
Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Data & locaties
Foto support

Verder nog vragen?

Bel ons gerust met welke vraag dan ook. Van 9:00 tot 15:00 staat er altijd iemand voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

085 401 9368 - info@conamore.com