Img 27
Holistische basiskennis icon

Holistische Basis: Medische & Psychosociale Basiskennis 

Tijdens de opleiding 'Holistische Basis' volg je de Medische én Psychosociale Basiskennis in één traject. Je leert je hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt, hoe de verschillende organen werken en hoe bepaalde ziektes behandeld worden. Daarnaast leer je hoe de geest werkt en hoe die het lichaam beïnvloedt. 

 • Dankzij de overzichtelijke thuisstudie in onze online leeromgeving, bereid je iedere praktijkgerichte lesdag effectief voor. De klassikale lessen vinden vanaf september elke 3 weken plaats op locaties door heel Nederland.


  In het kort 
  ♥ De opleiding bestaat uit een gedeelte thuisstudie en 19 lesdagen op locatie, verdeeld over 1,5 jaar. Aan het eind van de opleiding heb je twee geaccrediteerde diploma's op zak: Medische Basiskennis en Psychosociale Basiskennis. 
  ♥ Bij elke lesdag hoort een set met studievragen, waar je in je eigen tempo aan werkt in onze online leeromgeving, waar je direct toegang tot krijgt na je inschrijving. Je kunt dus al in je eigen tempo starten met de thuisstudie, welke is ontwikkeld door ervaren reguliere en complementaire artsen. 
  ♥ Onze lessen zijn praktijkgericht; er worden realistische situaties rond patiënten en zorgprofessionals besproken. 
  ♥ Je krijgt les van ons team aan ervaren en bevlogen docenten: o.a. holistische artsen, multidisciplinaire therapeuten en psychologen met ervaring in het complementaire veld. 
  ♥ 80 ECTS, volledig CPION/SNRO geaccrediteerd.
  ♥ De MBK/PsBK diploma's zijn een onderdeel van het benodigde portfolio voor vergoeding door zorgverzekeraars. Wat betekent dat je na het behalen van je diploma's je cliënten kunt aanbieden om de kosten van jouw diensten te declareren bij hun zorgverzekeraar.
  ♥ Je kunt bij ons gespreid betalen zonder extra kosten.


  Wat zeggen anderen over de opleiding? 
  "Eind september gestart met zowel MBK als PSBK. De lessen zijn voorbij gevlogen! Trudy en Monique brengen beide veel praktijkervaring in. De lesstof wordt zo concreet en laat je op verschillende manieren kijken. Hele goede training. Veel geleerd en veel gelachen. Ben blij dat ik voor Con Amore heb gekozen en dat ik beide tegelijk ben gaan doen. Het was goed te doen!" - Cynthia

  Meer reviews vind je hier. 


  Contact met studiecoach
  Heb je nog vragen? Neem gerust contact op of plan een gratis consult met een van onze studiecoaches. Op werkdagen van 9:00 tot 15:00 staat er altijd iemand voor je klaar om je vragen te beantwoorden: 085 401 9368 of mail naar info@conamore.com. Heb je vragen over ons beleid wat betreft COVID-19? Lees onze laatste update hier.  Scroll naar beneden voor meer informatie...

  Scroll naar beneden voor meer informatie...


 • Accreditaties door
 • CPION
 • SNRO MBK


Binnen 19 lesdagen 2 erkende diploma's

De Holistische Basis opleiding bestaat uit 19 lesdagen waarbij jij zelf het tempo bepaalt. Bij elke lesdag hoort een set met studievragen, waar je in je eigen tempo aan werkt in onze online leeromgeving. Tijdens de les kun je met je vragen terecht bij onze ervaren docenten: stuk voor stuk gepassioneerde artsen & psychologen die betrokken zijn bij het complementaire veld. De thuis bestudeerde onderwerpen worden tijdens de les tot leven gebracht door middel van interactieve werkvormen. Aan het eind van de lesdag worden de onderwerpen getoetst aan de hand van een korte kennistoets. Na afronding van de opleiding heb je recht op een door CPION / SNRO / V&V geaccrediteerd diploma, erkend door zorgverzekeraars. 
Onze online leeromgeving maakt thuisstudie makkelijker

Img03a

Thuisstudie is een erg belangrijk onderdeel van onze combinatie opleiding. Daarom hebben we er een uniek en effectief studieconcept voor ontworpen. Thuis werk je in je eigen tempo aan speciaal geselecteerde studievragen. Daarbij worden je antwoorden en voortgang automatisch bijgehouden in je persoonlijke online leeromgeving. Als het nodig is, sturen we je huiswerkherinneringen. Zo verschijn je altijd goed voorbereid in de les.

Volg de opleiding Holistische basis waar en wanneer je wilt

We hebben opleidingslocaties in negen steden en de lessen vinden plaats op verschillende dagen.

Img lessons map

Hoe schrijf ik me in?

Je schrijft eerst in voor een MBK of een PSBK opleiding via onze website. Daarna neem je contact op met onze service afdeling om een tweede opleiding toe te voegen aan je account. Je kan een maattraject samenstellen. Daarna passen wij de prijs van de factuur(en) voor je aan in je Con Amore betaalomgeving. 

Hoe eerder je je inschrijft voor de Holistische opleiding, hoe groter de kans dat er nog plek is op een locatie bij jou in de buurt. Daarnaast krijg je meteen een inlogcode voor onze online leeromgeving en kun je gelijk beginnen met thuisstudie. Zo verlaag je de studiebelasting per week. Met oog op de voorbereiding van de eerste lesdag adviseren we je uiterlijk een maand voor de start van de opleiding in te schrijven. Begint de opleiding die je op het oog hebt over minder dan een maand? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 085 401 93 68

 • Opleidingen ontwikkeld door ervaren 
reguliere en complementaire artsen en psychologen
 • Studiebelasting: 
80 ECTS - 2270 SBU - 192 V&V punten
 • Uniek studieconcept met een gemiddeld slagingspercentage 
van 99%
 • Vrijstelling 5 lessen en 595 euro korting!
 • Volg beide opleidingen in je eigen tempo, naast elkaar of achter elkaar
€ 3.190,-

Betalen in termijnen zonder extra kosten.
Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Data & locaties
Foto support

Verder nog vragen?

Bel ons gerust met welke vraag dan ook. Van 9:00 tot 15:00 staat er altijd iemand voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

085 401 9368 - info@conamore.com