Img 27
Location schermafbeelding 2017 08 31 om 15.02.45

Combinatietraject Medische & Psychosociale Basiskennis voor zorgprofessionals  

Een praktijkgerichte opleiding waarbij wetenschappelijke kennis wordt verrijkt met complementaire inzichten. Ontdek nu de kwaliteit en het plezier van studeren bij Con Amore!
 • Minimale examenstress

  Samen met onderwijsexperts hebben we een eigen toetsingsaanpak ontworpen. Geen stressvolle examens, maar beoordelingen op basis van kennistoetsen en casus-presentaties.

 • Ons unieke lesconcept staat garant voor succes 

  Door duidelijk onderscheid tussen hoofd- en bijzaken weet je precies waar je aan toe bent en welke stof ertoe doet. Mede hierdoor slaagt 99% van onze studenten.

  Scroll naar beneden voor verdere informatie...

 • Accreditaties door
 • CPION
 • SNRO MBK


Binnen 18 lesdagen 2 erkende diploma's

De MPsBK Combinatie opleiding bestaat uit 18 lesdagen verdeelt over 1,5 jaar. Bij elke lesdag hoort een set met studievragen, waar je in je eigen tempo aan werkt in onze online leeromgeving. Tijdens de les kun je met je vragen terecht bij onze ervaren docenten: stuk voor stuk gepassioneerde artsen & psychologen die betrokken zijn bij het complementaire veld. De thuis bestudeerde onderwerpen worden tijdens de les tot leven gebracht door middel van interactieve werkvormen. Aan het eind van de lesdag worden de onderwerpen getoetst aan de hand van een korte kennistoets. Na afronding van de opleiding ontvang je een door CPION / SNRO / V&V geaccrediteerd diploma, erkend door zorgverzekeraars. 
Onze online leeromgeving maakt thuisstudie makkelijker

Img03a

Thuisstudie is een erg belangrijk onderdeel van onze combinatie opleiding. Daarom hebben we er een uniek en effectief studieconcept voor ontworpen. Thuis werk je in je eigen tempo aan speciaal geselecteerde studievragen. Daarbij worden je antwoorden en voortgang automatisch bijgehouden in je persoonlijke online leeromgeving. Als het nodig is, sturen we je huiswerkherinneringen. Zo verschijn je altijd goed voorbereid in de les.

Volg de combinatie opleiding waar en wanneer je wilt

We hebben opleidingslocaties in negen steden en de lessen vinden plaats op verschillende dagen.

Img lessons map

Hoe schrijf ik me in?

Je schrijft eerst in voor een MBK of een PSBK opleiding via onze website. Daarna neem je contact op met onze service afdeling om een tweede opleiding toe te voegen aan je account. Je kan een maattraject samenstellen. Daarna passen wij de prijs van de factuur(en) voor je aan in je Con Amore betaalomgeving. 

Hoe eerder je je inschrijft voor de combinatie opleiding, hoe groter de kans dat er nog plek is op een locatie bij jou in de buurt. Daarnaast krijg je meteen een inlogcode voor onze online leeromgeving en kun je gelijk beginnen met thuisstudie. Zo verlaag je de studiebelasting per week. Met oog op de voorbereiding van de eerste lesdag adviseren we je uiterlijk een maand voor de start van de opleiding in te schrijven. Begint de opleiding die je op het oog hebt over minder dan een maand? Neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: 085 401 93 68

 • Opleidingen ontwikkeld door ervaren 
reguliere en complementaire artsen en psychologen
 • Studiebelasting: 
80 ECTS - 2270 SBU - 192 V&V punten
 • Uniek studieconcept met een gemiddeld slagingspercentage 
van 99%
 • Vrijstelling 6 lessen en 800 euro korting!
 • Volg beide opleidingen in je eigen tempo, naast elkaar of achter elkaar
€ 3.190,-

Betalen in termijnen zonder extra kosten.
Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Data & locaties
Foto support

Verder nog vragen?

Bel ons gerust met welke vraag dan ook. Van 9:00 tot 15:00 staat er altijd iemand voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

085 401 9368 - info@conamore.com