Img 27
Location taal

Nascholing over de magie van taal

Een praktijkgerichte geaccrediteerde nascholing, waarbij wetenschappelijke kennis wordt verrijkt met complementaire inzichten. Ontdek nu de kwaliteit en het plezier van studeren bij Con Amore!

  • De magie van taal
    Welk effect heeft jouw taal op je cliënten en hoe kun je de positieve invloed daarvan verder vergroten?

    Met onze woorden roepen we innerlijke werelden op en veranderen we innerlijke landschappen. Hoe kun je, door de woorden en zinnen die je kiest, bewustzijnsverruiming teweeg brengen en nieuwe mogelijkheden en hulpbronnen in zicht laten komen?

    Scroll naar beneden voor meer informatie...

Docent

Susanne pistoor

Susanne Pistoor

Mijn naam is Susanne Pistoor. Ik ben werkzaam als trainer en coach. Aan de UvA heb ik Psychologie gestudeerd en de master klinische neuropsychologie gekozen. Hiervoor ben ik opgeleid tot NLP-trainer en de afgelopen 15 jaar heb ik me op allerlei manieren verdiept in de mens, geest, lichaam, ziel en onze verbinding met het universum.

Geboren in Hoorn, getogen in Zwaag. Ik woon inmiddels alweer zo’n 12 jaar in Amsterdam. Ook heb ik Paramaribo een tijd mijn woonplaats mogen noemen. Sinds mijn 18de werk ik als zelfstandige. Momenteel als psycholoog in de tweede lijn, als coach met mensen die met een grote verscheidenheid aan hulpvragen komen en als trainer met kinderen, jongeren en volwassenen. Daarnaast ben ik verbonden aan de VUMC alwaar ik communicatie lessen verzorg voor artsen in opleiding. Ik deel inzichten en tools via mijn blog op www.susannepistoor.com.

Voor mij is het essentieel om onze plek in het grote geheel mee te nemen in het werk dat we doen. In de PSBK lessen wil ik met elkaar een veld creëren waarin we met elkaar leren, experimenteren en groeien terwijl we er plezier in hebben..

Inhoud lesdag 

Aan de hand van praktische oefeningen krijg je inzicht in de diepgaande werking van taal en leer je taalpatronen in te zetten om het effect van jouw therapie te vergroten. Zowel voor therapeuten die gespreksvoering doen als therapeuten die op een andere laag werken.

'Welke vraag kan ik stellen met daarin opgenomen een helende vooronderstelling welke, als de cliënt de vooronderstelling aan neemt, de grootste verandering zal teweeg brengen?’ 


Heb je deze nascholing al gevolgd of ben je opzoek naar iets anders? Wij bieden o.a. ook de volgende nascholingen aan:   
Levensfases en Transitie
Borstkanker 
Stress & burn-out
Luister naar het ritme van je hart

Enorm aanbod voor noodzakelijke nascholing

Direct na je inschrijving krijg je toegang tot onze gebruiksvriendelijke online leeromgeving. Gebruik je persoonlijke inloggegevens en ga aan de slag met de studievragen. Zodra je ze allemaal hebt doorlopen, krijg je de antwoorden zien. Zo ben je optimaal voorbereid en kunnen we tijdens de lesdag meteen de diepte in.

Brede visie op geneeskunde

Ook de holistische en complementaire visie op ziektebeelden en behandelingen komt bij onze opleidingen aan bod. Daarnaast kun je op lesdagen interessante inzichten en behandelmogelijkheden uitwisselen met medecursisten uit diverse disciplines.

Studievragen

Om je voor te bereiden krijg je toegang tot de online leeromgeving met de studievragen.

Thuisstudie is een belangrijk onderdeel van ons studieconcept. Daarom hebben we er een uniek en effectief systeem voor ontworpen. Thuis werk je in je eigen tempo aan speciaal geselecteerde studievragen. Daarbij worden je antwoorden en voortgang automatisch bijgehouden in je persoonlijke online leeromgeving. Zo verschijn je altijd goed voorbereid in de les.

Studieboeken

Aanbevolen literatuur:

In onze online leeromgeving maak je studievragen ter voorbereiding op de lesdag.

Img03a
€ 160,-

Betalen in termijnen zonder extra kosten.
Onze opleidingen zijn vrijgesteld van BTW.

Data & locaties
Foto support

Verder nog vragen?

Bel ons gerust met welke vraag dan ook. Van 9:00 tot 15:00 staat er altijd iemand voor je klaar om je vragen te beantwoorden.

085 401 9368 - info@conamore.com