Img 27
hulp overzicht

Moet ik nu al beginnen met betalen als de lessen pas later beginnen?

Zodra jij je inschrijft krijg je direct toegang tot onze online leeromgeving. Op deze manier kun je gelijk van start gaan met het maken van de vragen en je goed voorbereiden op de lesdagen. Ook als de lesdagen pas over een aantal maanden beginnen kun je de vragen alvast maken, zodat je de werklast verspreidt (en omdat je staat te springen om te beginnen natuurlijk!).

Aangezien je direct na de inschrijving toegang krijgt tot ons lesmateriaal ontvang je na ongeveer 1 maand je eerste factuur. Dit kun je zien als een aanbetaling. Deze aanbetaling is minstens 10% van totaalbedrag. Voor studenten die in 10 termijnen betalen is dit dus 1 termijn. De studenten die in 4 termijnen betalen ontvangen automatisch hun eerste termijn (25% van het totaalbedrag). De studenten die in één keer willen betalen ontvangen een factuur voor het gehele bedrag en hoeven dus geen aanbetaling te doen. 

Sommige studenten geven er de voorkeur aan om na inschrijving alleen de aanbetaling te doen en het resterende bedrag of de resterende termijnen pas te betalen zodra de lesdagen starten. Dit is geen enkel probleem. Als dit laatste je voorkeur heeft kun je dit aan ons doorgeven en dan regelen wij de rest.

Je facturen verschijnen automatisch in de omgeving van je online dashboard. Klik hier om direct naar je facturatie overzicht te gaan. Let op, hiervoor moet je wel eerst inloggen.