Img 27
hulp overzicht

Wat zijn Con Amore Credits?

Credits zijn punten die je kunt inzetten om openstaande (mits niet verlopen) of toekomstige facturen/termijnen te betalen. Één Credit staat namelijk gelijk aan €1,-. De Credits kun jij zelf verdienen, zo heb je persoonlijk in de hand hoeveel korting je krijgt!

Hoe verdien ik Credits?
Con Amore Credits kun je verwerven als jij bijvoorbeeld een vriend of kennis aanraadt om een opleiding bij ons te volgen. Jij, maar ook degene die zich aanmeldt, verdient op die manier Credits. Deze kunnen direct verzilverd worden als korting op een (openstaande) factuur. Je mag zoveel mensen doorverwijzen als jij wilt, voor iedere inschrijving ontvang jij Credits en dus meer korting. Zo simpel is het!

Als jij iemand in jouw omgeving aanraadt om de opleiding Medische Basiskennis of Psychosociale Basiskennis bij Con Amore te gaan doen en hij of zij schrijft zich vervolgens in dan ontvangen jullie beiden een leuke beloning. Klinkt goed toch? Lees hier hoe het in z’n werk gaat:

1. Bij inschrijving geeft iemand aan dat jij de doorverwijzer bent. Dit kan op de eerste pagina van het inschrijfformulier bij het kopje “Ik ken Con Amore via:” door jouw Naam en E-mailadres in te vullen bij “Anders namelijk:”

Img tell a friend 4402c9b21d002ab2f4345639eff2c53c5ab25f21aa29eb155c6e698b2b106bc1

2. Twee weken na inschrijving ontvangen jullie beide 50 credits, die kunnen worden ingezet als korting op openstaande facturen. 1 credit staat gelijk aan 1 euro. Heb je geen openstaande facturen dan kun je deze 50 credits behouden en inzetten voor toekomstige aankopen zoals bv. een nascholing.

Voorwaarden: De actie geldt voor aanmelding op de Medische Basiskennis Pro, Medische Basiskennis Versneld, Psychosociale Basiskennis Pro of Psychosociale Basiskennis Versneld. De actie geldt dus niet indien iemand zich aanmeldt voor een Vervolgtraject of een nascholing (met uitzondering op de vroegboekkortings-actie voor nascholingen). De beloning is geldig nadat de opleiding is bevestigd (2 weken na inschrijving). Dit betekent automatisch dat als de nieuwe student de inschrijving heeft geannuleerd de beloning ook komt te vervallen.